Rhapsody of Realities in Albanian

Rapsodia e realiteteve në shqip

Mirë se vini në faqen shqipe të Rhapsody of Realities, një përkushtim i përditshëm transformues nga Pastor Chris Oyakhilome.

Rreth Devotshmërisë

Urra! Devocioni juaj i preferuar i përditshëm, Rhapsody of Realities tani është në të gjitha gjuhët e njohura të botës!! Përfshirë tuajën!!.
Ky takim shpirtëror është paketuar për të rritur rritjen dhe zhvillimin tuaj shpirtëror dhe për t’ju pozicionuar për sukses të jashtëzakonshëm gjatë gjithë vitit.
Të vërtetat që ndryshojnë jetën në këtë botim do t’ju freskojnë, do t’ju transformojnë dhe do t’ju përgatisin për një përvojë shumë përmbushëse, të frytshme dhe shpërblyese me fjalën e Perëndisë.

Si të përdorni Devotshmërinë e Rapsodisë së Realiteteve për ndikim maksimal

  • Lexoni dhe meditoni me kujdes për çdo artikull. T’i thuash vetes me zë të lartë lutjet dhe rrëfimet çdo ditë, do të sigurojë që rezultatet e Fjalës së Perëndisë që po flisni të realizohen në jetën tuaj.
  • Kaloni të gjithë Biblën në një vit me planin njëvjeçar të leximit, ose në dy vjet me planin dyvjeçar të leximit.
  • Ju gjithashtu mund t’i ndani pjesët e leximit të përditshëm të Biblës në dy pjesë leximi në mëngjes dhe në mbrëmje
  • Përdoreni devotshmërinë për të shkruar me lutje qëllimet tuaja për çdo muaj dhe për të matur suksesin tuaj ndërsa arrini një qëllim pas tjetrit.

Si të merrni kopjen tuaj falas

Këtu mund të shkarkoni kopjen tuaj PDF Falas

Shijoni praninë dhe fitoren e lavdishme të Perëndisë ndërsa merrni një dozë ditore të Fjalës së Tij! Zoti ju bekoftë!

Pastori Chris Oyakhilome

Posts you may be interested in

  • The Scriptural Foundations of Rhapsody of Realities
  • Rhapsody of Realities for the End Times: Navigating the Last Days with Faith and Confidence Part 1
  • Language Editions of Rhapsody of Realities
  • Inspiring Rhapsody of Realities Testimonies
  • Get answers to your Frequently asked questions on Rhapsody of Realities.
  • Why you should read this devotional every day

Leave a Comment